De Rijzert logo

 

 

Schoolverlaters

 

Jobcoach

Leerlingen die de school verlaten en een betaalde baan hebben, kunnen gebruik maken van ondersteuning door een jobcoach. Dit geldt ook voor leerlingen die het zogeheten BBL-traject (1 dag school en minimaal 24 uur werken) gaan volgen. Dat kan dan een jobcoach zijn van een reïntegratiebureau.
De jobcoachtrajecten worden gefinancierd door het UWV.

Link naar website mee 's-Hertogenbosch
 
link naar de website van MEE
regio ’s-Hertogenbosch

 

 

MEE

MEE is een Landelijke organisatie voor iedereen met een beperking die behoefte heeft aan informatie, advies of ondersteuning. Heeft u vragen over bijvoorbeeld wonen, werken, vrije tijd, opvoeding, financiële regelingen of onderwijs in relatie tot een beperking? Dan kunt u bij MEE terecht. Het bieden van de juiste (cliënt)ondersteuning is de kerntaak van MEE. Wij zoeken mee en helpen mogelijkheden te vinden om het leven zo vorm te geven dat men (zo zelfstandig mogelijk) kan participeren in de maatschappij. Ook ouders, verzorgers of andere betrokkenen kunnen bij MEE terecht. MEE is onafhankelijk en voor iedereen gratis. Men heeft geen verwijzing van huisarts of specialist nodig. MEE zit ook in de regio ’s-Hertogenbosch.

 

 

Terugkomavond

De school staat altijd open voor oud-leerlingen om ze met raad en daad bij te staan.
Daarnaast organiseert de Rijzert tweejaarlijks een avond waarop oud-leerlingen en leerkrachten naar school kunnen komen om onder het genot van een hapje en een drankje met elkaar herinneringen en belevenissen uit te wisselen.