De Rijzert logo

 

 

Variatie van sportactiviteiten

Sportactiviteiten

 

Woensdag

15 november 2017

Badmintontoernooi

?

december 2017

Darttoernooi

Donderdag

14 december 2017

Darttoernooi 'S-PORT

Woensdag

31 januari 2018

Basketbaltoernooi 'S-PORT

Maandag

2 april 2018

Voetbaltoernooi

Dinsdag

10 april 2018

Sportdag klas 4 en 5

Woensdag

18 april 2018

Voetbaltoernooi 'S-PORT

Dinsdag

8 mei 2018

Sportdag klas 1, 2 en 3

Vrijdag

18 mei 2018

Urban Movement Festival 'S-PORT

?

juni 2018

Tafeltennistoernooi

 

 

 

Lichamelijke opvoeding: Gym

 

Sporten is gezond, leerzaam en vooral leuk! Op de Rijzert heb je daarom elk jaar gym. Dit vinden wij erg belangrijk, want….
Tijdens deze lessen kunnen we je heel veel dingen leren, die je later moet kunnen, zoals: Tegen je verlies kunnen, samenwerken, doorgaan als je moe bent of als het niet lukt, rekening houden met anderen, enz. Ook leer je welke sporten er allemaal zijn en hoe je ze moet spelen. We gaan dus niet alleen voetballen, maar ook squashen, trampoline springen, boksen en vele andere sporten. Zo kun je beter kiezen welke sport bij jou past en jij in je vrije tijd wilt doen! We proberen er elke les voor te zorgen dat je op je eigen niveau kunt sporten, dus ook als je sporten moeilijk vindt, maken we het leuk voor je!

 

 

Toernooien en Sportdag

 

Bij sporten hoort winnen en verliezen. Iedereen vindt het leuk om wedstrijden te spelen en te winnen en veel leerlingen vinden het moeilijk om te verliezen. De toernooien en sportdagen zijn daarom niet alleen leuke, maar ook leerzame dagen. We hebben 3 keer per jaar een toernooi waar alle leerlingen van de Rijzert zich voor in kunnen schrijven: een voetbaltoernooi, een darttoernooi en een basketbaltoernooi. In het voorjaar hebben we 2 sportdagen. We sporten dan tegen leerlingen van praktijkscholen uit Oss, Schijndel, Boxtel en Veghel.

 

 

Mw. Anne Veenstra
Anne Veenstra

Link naar website 'S-port 's-Hertogenbosch

’S-PORT

 

We werken veel samen met de gemeente. Er worden veel activiteiten georganiseerd, binnen en buiten school: Beach- Adventure, Urban Dance Battle, Schoolzwemkampioenschappen, Let’s Play Darts, Watersportdag en de FC Den Bosch Soccercup. Ook is Anne (de medewerker van ’S-PORT) elke week op school om leerlingen te helpen met het zoeken naar een sportvereniging en het organiseren van activiteiten.