De Rijzert logo

 

 

Variatie van sportactiviteiten

Sportactiviteiten

 

Vrijdag

30 november 2018

Badmintontoernooi de Rijzert

Vrijdag

7 december 2018

Darttoernooi

Vrijdag

25 januari 2019

Sport en events

Woensdag

30 januari 2019

Basketbaltoernooi ’S-PORT

Dinsdag

9 april 2019

Sportdag BB: klas 4 en 5

Dinsdag

16 april 2019

Sportdag OB: fase 1, 2 en klas 3

Woensdag

17 april 2019

Voetbaltoernooi ’S-PORT

Vrijdag

28 juni 2019

Voetbaltoernooi de Rijzert

 

 

 

Lichamelijke opvoeding: Gym

 

Sporten is gezond, leerzaam en vooral leuk! Op de Rijzert heb je daarom elk jaar gym. Dit vinden wij erg belangrijk, want….
Tijdens deze lessen kunnen we je heel veel dingen leren, die je later moet kunnen, zoals: Tegen je verlies kunnen, samenwerken, doorgaan als je moe bent of als het niet lukt, rekening houden met anderen, enz. Ook leer je welke sporten er allemaal zijn en hoe je ze moet spelen. We gaan dus niet alleen voetballen, maar ook squashen, trampoline springen, boksen en vele andere sporten. Zo kun je beter kiezen welke sport bij jou past en jij in je vrije tijd wilt doen! We proberen er elke les voor te zorgen dat je op je eigen niveau kunt sporten, dus ook als je sporten moeilijk vindt, maken we het leuk voor je!

 

 

Toernooien en Sportdag

 

Bij sporten hoort winnen en verliezen. Iedereen vindt het leuk om wedstrijden te spelen en te winnen en veel leerlingen vinden het moeilijk om te verliezen. De toernooien en sportdagen zijn daarom niet alleen leuke, maar ook leerzame dagen. We hebben 3 keer per jaar een toernooi waar alle leerlingen van de Rijzert zich voor in kunnen schrijven: een voetbaltoernooi, een darttoernooi en een basketbaltoernooi. In het voorjaar hebben we 2 sportdagen. We sporten dan tegen leerlingen van praktijkscholen uit Oss, Schijndel, Boxtel en Veghel.

 

 

Mw. Anne Veenstra
Anne Veenstra

Link naar website 'S-port 's-Hertogenbosch

’S-PORT

 

We werken veel samen met de gemeente. Er worden veel activiteiten georganiseerd, binnen en buiten school: Beach- Adventure, Urban Dance Battle, Schoolzwemkampioenschappen, Let’s Play Darts, Watersportdag en de FC Den Bosch Soccercup. Ook is Anne (de medewerker van ’S-PORT) elke week op school om leerlingen te helpen met het zoeken naar een sportvereniging en het organiseren van activiteiten.