De Rijzert logo

 

 

Vertrouwenspersonen

Dhr R. Verhoeven
Meneer Verhoeven

Mw J. van Herwijnen
Juf van Herwijnen

 

De Rijzert beschikt over twee vertrouwenspersonen binnen het team: juf van Herwijnen en meneer Verhoeven.

 

Bij vertrouwenspersonen kun je terecht met problemen en minder leuke dingen die je tegenkomt. Op school, thuis of in andere situaties zoals buiten, op je stage of je werk. Dat kunnen problemen of minder leuke dingen zijn die met jou zelf te maken hebben en/of met volwassenen (leerkrachten, ouders, ooms, tantes enz.) en/of met andere kinderen uit de buurt of uit je klas.
Misschien loop je al langer met iets rond, en weet je niet zo goed wat je er mee moet.
Het hoeft natuurlijk niet altijd over jezelf te gaan, soms zie je iets bij vrienden/vriendinnen, waarvan je weet dat het niet klopt. Dan zijn we er ook voor jou.
Als je ergens over wilt praten, kun je bij ons terecht. Wij gaan dan samen met jou zoeken naar een oplossing.
Je kunt er van uitgaan, dat wij heel zorgvuldig met jouw informatie om gaan en dat wij dat niet zomaar aan anderen gaan vertellen. Maar, soms moeten wij het wel eens met anderen (deskundigen en/of volwassenen) bespreken, om je verder te kunnen helpen. We zullen dat altijd tegen je zeggen, als dat nodig is. En we zullen niet zomaar iets ondernemen, zonder dat je dat weet.
Weet dat het beter is om iets te delen met anderen die je kunnen helpen, dan dat je het voor je houdt! Dus loop gerust binnen!

 

Juffrouw van Herwijnen werkt als maatschappelijk deskundige hier op school en is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag. Zij heeft een plek naast de receptie.
Meneer Verhoeven is leerkracht hier op school en is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag veelal in het lokaal van Dienstverlening of Facilitair.