De Rijzert logo

 

 

Rijzertnieuws 2016-2017

 

 

maandag 17 juli 2017

Het gehele team van de Rijzert wenst iedereen een heel fijne en zonnige vakantie toe!

 

Fijne Vakantie

 

 

donderdag 13 juli 2017

Mw. A. van Rosmalen met pensioen!

Na 23 jaar trouwe dienst bij de administratie en als managementondersteuner

Mw. A. van Rosmalen

 

Vandaag hebben wij feestelijk afscheid genomen van onze collega mw. A. van Rosmalen.

 

Even een woordje van mij. Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor de hele fijne en warme samenwerking. Ik heb deze 23 jaar als zeer leerzaam, warm met ups en downs, gezellig, plezierig en waardevol ervaren en vergeet vooral de humor niet!
Gelukkig kostte me dit, een uitzondering daargelaten, geen moeite. Het heeft me mede gevormd in de persoon die ik nu ben en daar ben ik trots op. Jullie hebben hier allemaal bewust of onbewust aan bijgedragen en ik wil jullie daarvoor bedanken.

 

Ook wij danken haar zeer voor alle jaren van samenwerken op velerlei gebied, maar bovenal voor de gezellige momenten, gepaard met de nodige humor. Wij wensen haar een voorspoedige toekomst!

 

 

woensdag 12 juli 2017

Opbrengst 'Doppen sparen voor het goede doel'

Doppen sparen

 

In een paar weken tijd hebben we met elkaar maar liefst 1470 doppen opgehaald. Geweldig, dank jullie wel allemaal voor het sparen!!!

 

Bij deze is de spaaractie op school gestopt. Wil je toch nog sparen? Kijk dan op www.geleidehond.nl/steun-ons/acties/doppen-sparen en lees waar je deze in kan inleveren!

 

 

 

 

 

 

 

donderdag 6 juli 2017

Summer Party

Gezellige afsluiting van het schooljaar!

Alle foto's bekijken? Klik hier!

 

Organisatie Summer Party

Organisatie v.l.n.r. Rachel, Donny, Joep en Mohammed

 

 

woensdag 5 juli 2017

Bedankt voor de 18 fijne jaren!!

Juf Hoogland neemt afscheid

Juf Hoogland

 

Misschien hebben jullie het al gehoord? Na 18 jaar met heel veel plezier op de Rijzert gewerkt te hebben, ga ik na de zomer stoppen en op zoek naar een nieuw avontuur...
Het was zeker geen gemakkelijke beslissing. Juf zijn op de Rijzert was mijn eerste baan. Ik werk hier bijna mijn halve leven ;-)
Ik laat na al die jaren een hele fijne 'familie' van collega’s achter en een groep leerlingen waarvoor ik altijd hart zal hebben.

Ik ben nu nog op een leeftijd dat ik iets anders kan gaan doen. Wat ik precies wil gaan doen weet ik nog niet. Naast juf zijn, doe ik ook al lange tijd vrijwilligerswerk met gehandicapten. Ik zorg graag voor andere mensen. In die richting wil ik dan waarschijnlijk ook ander werk zoeken.

Ik zal het hier heel erg gaan missen! Maar ik voel ook dat het goed voor mij is om een andere richting op te gaan! Nogmaals allemaal bedankt!!

Heel veel groetjes juf Hoogland

 

 

vrijdag 23 juni 2017

(Pas) Getrouwd!

Meneer en mevrouw Stoof... Zo Romantisch.. Wow!!

 

Bruidspaar meneer en mevrouw Stoof

 

 

woensdag 21 juni 2017

NPO Slotmanifestatie in Veghel

Vijfdejaarsleerlingen krijgen diploma en/of certificaat

 

Uitnodiging NPO Slotmanifestatie

 

Entree Diplomering

 

De Rijzert Entree Diplomering. Klik hier om te downloaden.

 

NPO Slotmanifestatie 1

 

NPO Slotmanifestatie 1. Klik hier om te downloaden.

 

NPO Slotmanifestatie 2

 

NPO Slotmanifestatie 2. Klik hier om te downloaden.

 

 

woensdag 21 juni 2017

Summer Party - Eindfeest op de Rijzert!

 

Summer Party

Summer Party extra info

 

 

donderdag 15 juni 2017

Gouden Schoolkantine Schaal 2017

Voor het tweede opeenvolgende jaar!

 

Rapport van het Voedingscentrum:

Van harte gefeliciteerd! Praktijkschool de Rijzert in Den Bosch heeft een gouden Schoolkantine Schaal 2017. Jullie kantine presenteert gezondere producten aantrekkelijk en opvallend. De makkelijke keuze is nu vooral gezond, en lekker natuurlijk. Als beloning voor deze prestatie ontvangen jullie de gouden Schoolkantine Schaal 2017. Wij hopen dat deze een mooie plaats krijgt in jullie schoolkantine.

Jullie voldoen aan de Richtlijn Gezondere Kantines. Jullie gouden kantine voldoet aan de vier basisregels:
•   Bestaat voor meer dan 80% uit betere keuzes en minder dan 20% uitzonderingen bij het uitgestalde aanbod
•   Bestaat voor meer dan 80% betere keuzes en minder dan 20% uitzonderingen bij de automaten
•   Voldoet aan minimaal 5 van de aanvullende uitstralingspunten
•   Biedt groente en fruit aan

Een Gezonde Schoolkantine is een continu proces. In jullie kantine is de meerderheid van het aanbod gezond. Deze aanpak helpt leerlingen betere keuzes te maken. Ga zo door! Bekijk regelmatig op onze website Gezonde Schoolkantine Voedingscentrum de inspiratielijst en de recepten voor nieuwe ideeën en tips en blijf ook actief op onze Facebookpagina. Jullie als ambassadeur van de Gezonde Schoolkantine hebben zeker bruikbare antwoorden voor andere scholen.

Nogmaals gefeliciteerd met de gouden Schoolkantine Schaal 2017 en graag tot horens!

 

Gouden Schoolkantine schaal 2017

Voedingscentrum logo

 

 

woensdag 14 juni 2017

Schoolverlatersavond op de Rijzert

Vijfdejaarsleerlingen nemen afscheid

 

Schoolverlaters op het podium

Wil je alle foto's zien? Klik hier om te downloaden.

 

 

woensdag 14 juni 2017

Devin en Hugh winnen het Tafeltennistoernooi!

Vandaag het Jaarlijkse Rijzert-Tafeltennistoernooi! Dit jaar te gast bij tafeltennisvereniging Never Despair, op de Rompert. Meer dan 20 deelnemers lieten zien dat al het oefenen in de pauzes resultaat gehad heeft! Het hoge niveau van onze leerlingen verbaasde zelfs de trainers van ttv Never Despair, die langs de kant stonden te scouten…

In alle drie poules was het tot aan de laatste wedstrijd spannend: wie wordt de poulewinnaar, wie wordt nummer 2, wie mag naar de halve finale. Het niveau lag zelfs zo hoog dat de winnaars van vorig jaar, Sayrouz en Joep, de halve finale niet haalden. En zelfs Samir en Salim, toch 2 heel goede spelers, haalden het net niet! … Spanning volop! En tussendoor waren er ook nog acht spelers die de finale van het ‘Rond de Tafel’-toernooi haalden! Hugh won dit leuke tussendoortje dit jaar. De eerste beker was dus voor hem, maar het toernooi zou hij niet winnen: in de halve finale had hij verloren van Devin, terwijl Timo in de andere halve finale Saleh versloeg! Devin maakte zich zorgen… Timo was wel heel goed! Zou hij dan weer tweede worden, net zoals vorig jaar? Timo speelde ook in de finale weer geweldig tafeltennis en de smashes vlogen over het net, maar… Devin had een antwoord op de mooie aanvallen: hij verdedigde onhoudbare ballen en uiteindelijk stond er een verdiende 11-6 eindstand op het bord. Devin mag zich het hele jaar ‘de Beste Tafeltenniser van de Rijzert’ noemen! Een geweldig, fanatiek, gezellig, toptoernooi! Een uurtje later in de aula zagen we dat al terug: 4 deelnemers stonden nu al weer aan de tafel te trainen voor volgend jaar!!!!

 

Tafeltennistoenooi

Tafeltennistoenooi

Tafeltennistoenooi

 

 

woensdag 7 juni 2017

Doppen sparen voor het goede doel!

Voor hulphonden en rolstoelen

 

Jij doet toch ook mee!!

Waar lever je de doppen in? Bij de catering in de bak op de balie.

Alvast bedankt voor jouw bijdrage!

Meer informatie vind je op www.geleidehond.nl/steun-ons/acties/doppen-sparen/

 

Doppen sparen

 

 

maandag 29 mei 2017

Tafeltennistoernooi

Schrijf je in!!

 

Poster Tafeltennistoenooi

 

 

vrijdag 19 mei 2017

James Bond junior steelt show tijdens battle in World Skate Center

Eli van Haaren wint eerste prijs!

 

Logo Urban Movement Festival

Eli van Haaren oftewel James Bond junior en Mohammed Al Sama Ⓒ Chris Korsten

 

DEN BOSCH - Breakdance, popping, locking, tricking, aangevuld door enkele andere urban dansstijlen, ze kwamen vrijdagavond allemaal voorbij tijdens de tweede editie van het Urban Movement Festival in het World Skate Center.

Een van de deelnemers is de 16-jarige Eli van Haaren uit Den Bosch. Hij staat te boek als een begenadigd freerunner à la James Bond. "Ik ga graag de uitdaging aan met allerlei obstakels, iets wat ik nu al zo'n vier jaar doe. De meeste moves heb ik mezelf aangeleerd. Typisch aan mijn stijl is dat mijn acties bijna altijd gepaard gaan met veel sierlijke bewegingen", weet hij te vertellen.

Even later voert hij samen met de twee jaar jongere Mohammed Al Sama een adembenemende duo-act op. De twee zijn onmiddellijk meester van het parcours, dat onder meer bestaat uit een gymnastiekkast, een steile wand en een picknicktafel. "Ik zou aanvankelijk met mijn vriend Robin optreden. Maar die raakte kort van tevoren geblesseerd aan z'n stuitje. Gelukkig is Mohammed een uitstekende vervanger. We hebben maar een paar uur samen kunnen trainen, waardoor we erg veel hebben moeten improviseren", reageert Van Haaren direct na afloop. Kort daarna voert hij eveneens een (ijzersterke) solo-act op.

De driekoppige jury, bestaande uit rapper Keje, B-girl Lisa -Thalisa- Brekelmans en stand-up dancer Macacinho, wijst 'Bond-junior' uiteindelijk als winnaar van de battle aan. Al doen de talentvolle Rachel Yeboah (15) en Rabijella Haroen (17) volgens het triumviraat nauwelijks onder voor de jeugdige stuntman.

Lees het hele artikel van het Brabants Dagblad op www.bd.nl

 

 

donderdag 11 mei 2017

Urban Movement Festival

'World Skate Center' Buitendijk 2 5211 WJ, ‘s-Hertogenbosch!

 

Logo Urban Movement Festival

 

Het Urban Movement Festival, op 19 mei a.s., is dé wedstrijd voor urban talent uit 073 voor jongeren van 12 tot 18. Breakdancers, hiphop dansers, rappers, trickers, skateboarders – iedereen met een urban talent krijgt een podium. Een professionele jury bepaalt wie naar huis gaat met 50 Euro en een videoclip! Daarnaast is er een tof randprogramma met workshops, showcases en acts!

Meedoen? Schrijf je in via umf@dukebox.nl.
Onze leerlingen Rabijella Haroen, Rachel Yeboah, Kiona Innocent (Dance) en Eli van Haaren (Freerun) hebben zich al opgegeven en staan te trappelen om vrijdag de show te stelen! Heel veel succes allemaal én vooral heel veel plezier.

 

Poster Urban Movement Festival

 

 

dinsdag 9 mei 2017

Officiële diploma uitreiking Dienstverlening

Derdejaars leerlingen allemaal geslaagd voor hun schoonmaakexamen!!

 

Karima tekent haar diploma

Karima El Ghamarti tekent als eerste haar diploma met
glunderend op de achtergrond mw. van den Boogaard en juf de Munnik

 

 

dinsdag 9 t/m vrijdag 19 mei 2017

Lentemarkt op de Rijzert!

Vanuit de Sector Groen Natuurlijk

 

Poster Lentemarkt

 

 

maandag 24 april t/m vrijdag 5 mei 2017

Meivakantie

Fijne vakantie allemaal!!

 

Tulpen

 

 

donderdag 20 april 2017

Spelletjescircuit

Vanuit de donderdaggroep Assistent Activiteitenbegeleiding

Een zeer spannende en gezellige activiteit met als winnaars:
1e plaats klas 1C met 375 punten: Laura, Denise, Tarzan en Mohammed!!
2e plaats klas 1B met 332 punten: Achmed, Timo, Jarno en Olivier.

Organisatie: Carmen, Anthe, Hassana en Saleh uit BB3.1.

 

Spelletjescircuit

1e plaats klas 1C: Mohammed, Tarzan, Laura en Denise

 

Spelletjescircuit

Alle enthousiaste deelnemers!

 

Spelletjescircuit

Aanwezige organisatie: Saleh, Anthe en Carmen

 

 

dinsdag 18 april 2017

Kookwedstrijd

Vanuit de dinsdaggroep Assistent Activiteitenbegeleiding

Een zeer geslaagde activiteit met als winnaars:
1e plaats Sude en Chirihan
2e plaats Fatima en Marwa
3e plaats Noura en Safira

Organisatie: Sannae, Lisanne, Verginia, Karima, Salima en Enfal uit BB3.1.

 

Poster Kookwedstrijd

 

 

dinsdag 18 en donderdag 20 april 2017

Examens Dienstverlening derdejaars leerlingen

Alle dames én heer van beide examenrondes zijn geslaagd voor hun schoonmaakexamen!!

Uiteraard zijn juf de Munnik en juf Bekkers TROTS op alle derdejaars leerlingen.
Dit jaar was er een nieuwe versie van het examen volgens de kwalificatiestructuur van het MBO. Extra knap dus dat deze 14 en 15 jarigen dit behaald hebben... SUPER KNAP! Binnenkort volgt de officiële diploma uitreiking.

 

 

vrijdag 14 april 2017

Terugkomavond gaat helaas niet door

 

Beste oud-leerlingen,

Helaas moeten we je mededelen dat de terugkomavond van 19 april 2017 komt te vervallen. Dit vanwege de zeer geringe belangstelling. We proberen om volgend jaar de draad weer op te pakken. Toch bedankt voor je belangstelling.

Met vriendelijke groet,

Organisatie terugkomavond

 

Uitnodiging 2017

 

 

dinsdag 11 april 2017

NPO Sportdag 2017 - Bovenbouw [BB] klassen 4 en 5

Tezamen met praktijkscholen uit Oss, Veghel, Boxtel en Schijndel op Sportpark Rusheuvel te Oss.

Een gezellige en sporttieve dag met als topper kampioen van het Badmintontoernooi! In de ochtend en middag een 1e, 2e en 3e prijs voor Den Bosch. Verder een 1e prijs voor het Voetbaltoernooi Meiden, een 1e prijs voor het Basketbaltoernooi en een 1e prijs voor het Uni-Hockeytoernooi. Én een beker voor de school die het best gepresteerd heeft over de hele dag! De 1e prijs voor de Rijzert, een geweldige prestatie, wij zijn enorm trots!!

 

Sportdag Bovenbouw Leerlingen

1e prijs Badmintontoernooi Franco van der Donk

 

Sportdag Bovenbouw Leerlingen

1e prijs Basketbaltoernooi Chris Shiu

 

Sportdag Bovenbouw Leerlingen

1e prijs Uni-Hockeytoernooi Onur Irgünes

 

Sportdag Bovenbouw Leerlingen

1e prijs Voetbaltoernooi Meiden Rachel Yeboah

 

Sportdag Bovenbouw Leerlingen

1e prijs Badmintontoernooi Sebastiaan van Oorschot

 

Sportdag Bovenbouw Leerlingen

Melissa Baks met de beker voor de Beste School 2017 dus voor de beste prestaties over de hele dag!!

 

 

donderdag 16 maart 2017

Dag van de Leerplicht

De klas met het minste verzuim krijgt een taart als beloning

's Morgens stond de leerplichtambtenaar op de stoep voor het grote moment... de uitreiking van de overheerlijke taart aan de winnaars van de Rijzert..... Klas 1A met mentor Juf van Hezik! Een kort en krachtige reactie vanuit de groep: De taart was heerlijk! Groetjes klas 1A.
Allen van Harte Gefeliciteerd!!

 

Taart van de Leerplicht

Klas 1A in hoerastemming

 

 

dinsdag 14 maart 2017

Eerste week van de Sectororiëntatie

Excursie Dienstverlening

Naar het Jeroen Bosch Ziekenhuis en een bezoekje in het Skillslab van het ziekenhuis.

 

Excursie Excursie

JBZ info schoonmaak CleanCare en uniformen caroussel

Excursie

Skillslab: Devin Heinrichs en Joep Hens uit 2A

Excursie

Skillslab: Jawahir Muhiyadin Mohamed uit 2C, Daniëlle Bekkers en Joanne Eerhart uit 2A
en Corliesja de Winter en Steven Burg uit 2C

 

 

zaterdag 25 februari 2017

Voorjaarsvakantie

Maandag 27 feb t/m vrijdag 3 mrt 2017

Fijne vakantie allemaal!!

 

afbeelding Carnaval

 

 

donderdag 2 februari 2017

Beter dan de kampioen!

Bossche basketbaltoernooi

Woensdag 1 februari hebben we meegedaan aan het Bossche basketbaltoernooi. En hoe! Emerson, Sayrouz, Hugh, Appie, Oguzahn, Olivier, Haslino en assistentcoach Chivano werden uiteindelijk na verlies tegen SanktaMaria 4e van heel Den Bosch! Na de 2e plaats van vorig jaar klinkt dat misschien wat minder goed en we hebben geen beker, maar het was echt een topprestatie!

Doordat er dit jaar bij andere teams veel basketballers meespeelden (1.85m en 100 kilo...) lag het niveau veel hoger dan andere jaren. Toch misten we op doelsaldo maar net de finale! Rebounds, geweldig inzicht, passes, dribbels op snelheid, fanatiek verdedigen en goed teamwork zorgden voor een 12-2 overwinning op het Stedelijk gymnasium en het hoogtepunt van de dag: een 8-5 overwinning op de basketballers van het Pierson, de latere toernooi winnaar! Geweldig gedaan mannen, we zijn trots op jullie!

 

Groepsfoto

Staand v.l.n.r.: Assistentcoach Chivano, Haslino, Oguzahn, Hugh, Sayrouz en Appie.
Zittend v.l.n.r.: Emerson en Olivier.

 

 

zaterdag 14 januari 2017

Rijzert Cup 2017

Schrijf je nu in!

 

Poster Rijzert Cup

 

 

dinsdag 10 januari 2017

Geboren!

Mees, zoon van mw. Chantal Laros!

 

Geboortekaartje Mees

 

Geboortekaartje Mees

 

 

maandag 9 januari 2017

Kerstgala

Klik hier voor de Foto's!!! !! !

 

Kerstgala fotoalbum

 

 

 

zaterdag 24 december 2016

Kerstvakantie

Ma 26 dec 2016 t/m vr 6 jan 2017

Fijne feestdagen!

 

Kerst-sterren-lichtjes

 

 

zaterdag 10 december 2016

Bazen Verbazen

Fantastisch!! ! Super Gaaf!!!!!

 

Wauw...wat waren wij afgelopen donderdag TROTS op onze leerlingen. De try-out van de presentatie en de eerste keer onze Lipdub laten zien aan leerkrachten, eigen ouders, stagebegeleiders en wat bekenden van Gemeente en Job coaches. Het ging fantastisch en ze lieten het publiek echt VERBAZEN en ontroeren.

Stap 2 is deze presentatie aan werkgevers showen. Dat zal in januari 2017 gaan plaats vinden!

 

Bazen Verbazen

 

Bazen Verbazen groepsfoto

 

 

Met dank aan de docenten van Maas Theater en Dans:
Marrit Bausch (dramadocent)
Marijke de Vos (dansdocent)
Martijn van Hoek (filmdocent)

 

 

 

donderdag 8 december 2016

Finale Darttoernooi

Eindrondes

Eindronde darts (tegen andere scholen):
1 Davy van Rooij - vorige week ook al winnaars van ons eigen toernooi!
2 Theo van Hal
3 Kevin van Prooijen

En ook dankzij de prestaties van Toby, Maikel, Daan, Davy v B, Mert, Sander en Michel v M...
Beste school: de Rijzert!!!!!

 

Deelnemers van de Rijzert

 

 

vrijdag 2 december 2016

Voorrondes Darttoernooi

Locatie Sporthal de Schutskamp

Het was gister weer een geslaagde avond! Met 12 leerlingen in de competitie hebben we een leuke wedstrijd kunnen darten. Silvano, onze oud-leerling, heeft ons hierbij ook goed ondersteund! Kevin van Prooijen had de hoogste score met 180 punten, en de winnaar van de avond was Davy van Rooij.

Volgende week (8 december) zijn de finales op CHC, de fuik 8, van 18.00 - 21.00. Hopelijk zie ik jullie daar weer :)!

Anne Veenstra | Medewerker ’S-PORT Jongeren | www.s-port.nl

 

Dartbord

Voorrondes Darttoernooi

Toby Vossen en Davy van Rooij als trotse winnaar!
Toby Vossen en Davy van Rooij als trotse winnaar!

 

 

donderdag 1 december 2016

Trekking loterij

Heb jij prijs???!!!

 

De winnende lotnummers vindt je op Home > Nieuws > Loterij of klik HIER.

 

 

maandag 21 november 2016

Stagebegeleider in het Zonnetje!

Jos Voogd van De Brasserie in 's-Hertogenbosch

Graag zetten we deze keer in het zonnetje Jos Voogd van De Brasserie op de Helftheuvel!

Jos, bedankt voor alle jaren geduldige inzet met onze jongeren. Onze leerlingen krijgen bij jou echt de kans om zich te ontwikkelen. Super!

Jos over het werken met onze leerlingen: "De reden om met stagiaires te werken is niet alleen dat het een kweekvijver is voor nieuwe medewerkers maar ik bied jonge mensen graag een kans om kennis te maken met horeca als vak. Want dat is het echt. Een mooi en interessant, afwisselend beroep."

 

Jos Voogd bij De Brasserie op de Helftheuvel te 's-Hertogenbosch

Jos Voogd heeft zojuist een bloemetje ontvangen!

 

 

donderdag 17 november 2016

Loterij 2016

Sparen voor het kamp? De loterij is weer begonnen!

Vanaf morgen 18 november starten de leerlingen met de verkoop van loten, tot en met 27 november. Succes jongens en meiden!

 

Bankbiljetten

Klik hier voor Achtergrondinformatie!!

 

 

maandag 14 november 2016

Leerlingenraad gekozen

Gefeliciteerd allen!!

De nieuwe leerlingenraad bestaat uit:
Mohammed 1C, Nick 1C, Joep 2A, Suandalyne 2B, Donny BB7.3, Rachel Saris BB7.3, Rachel Yeboa BB6.4, Hassan BB6.4, Muno BB entree en Vanity BB1.5.

De eerste vergadering is 21-11-2016 om 15.00 uur. Succes!

 

 

donderdag 3 november 2016

In de Catering vers uit eigen Schooltuin

Zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen!

We maken in de schoolcatering graag gebruik van goede, gezonde en vooral verse producten. Daarom zijn we altijd enthousiast als we producten uit onze eigen schooltuin kunnen verwerken. De komende periode gebruiken we op onze verse broodjes heerlijke rucola sla uit de tuin.

 

Broodje gezond met rucola

 

Verse munt

 

En over een tijdje schenken we verse muntthee met eigen gekweekte munt uit de schooltuin… mmmm.

 

 

maandag 31 oktober 2016

Bazen Verbazen

Kijk ook op de facebook pagina!!

Wat een talent op De Rijzert! De leerlingen Esra, Kaylee en Saoke doen verslag van #bazenverbazen in Den Bosch. "Met het dilemmaspel kwam ik erachter dat ik een doener ben! We hebben een visitekaartje gemaakt, ik heb daarop gezet: 'Nieuwe situaties en nieuwe uitdagingen, daar hou ik van als doener!'. We zijn ook begonnen met oefenen in de danszaal, dat was erg leuk! De lessen zijn heel leerzaam." - Saoke

 

Bazen Verbazen

Bazen Verbazen

Bazen Verbazen

Bazen Verbazen

 

Logo Bazen Verbazen

www.bazenverbazen.nl

Bazen Verbazen helpt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt om een brug te slaan tussen zichzelf en potentiële werkgevers.

 

 

vrijdag 21 oktober 2016

Herfstvakantie

Maandag 24 t/m vrijdag 28 oktober 2016

 

Herfstvakantie

 

 

vrijdag 21 oktober 2016

Badmintontoernooi

Voor onderbouwleerlingen [OB] en bovenbouwleerlingen [BB].

We spelen dit jaar wederom 2 tegen 2. Maak je eigen team met 3 leerlingen.

Ochtend:
Klas 3,4,5 Meiden
Klas 3,4,5 Jongens

Middag:
Klas 1,2 Meiden
Klas 1,2 Jongens

Inschrijven kan t/m 12 oktober.

Klik hier voor het inschrijfformulier of vraag er een aan je mentor.

 

 

donderdag 20 oktober 2016

Geboren!

Zoon van juf Heerkens

 

Geboortekaartje Sef

Geboortekaartje Sef

 

 

dinsdag 18 oktober 2016

Winterklaar

Derdejaars leerlingen zijn er nu al helemaal klaar voor!

 

Winterklaar: leerlingen in winterjas met bontkraag

Kim van de Leemput, Ibtissam Essaidi, Mister X, Britt Pijnenburg en Noël van Rooij

 

 

woensdag 12 oktober 2016

Eu-schoolfruit

Weer voor onze school!

In de week van 7 november starten de leveringen van het Eu-schoolfruit weer voor onze school. Elke week zijn er dan gratis 3 verschillende soorten groenten/ fruit voor de leerlingen op school zoals appels, bananen, peren, komkommer en wortel. Wij krijgen dit gratis fruit elke week tot aan half april.

 

Logo EU Schoolfruit

 

Buiten deze periode levert supermarkt Boonsmarkt uit Kerkdriel ons lekkere gezonde producten voor een zacht prijsje. Hierdoor kunnen we groenten en fruit in die periode ook gratis blijven aanbieden.

 

Logo Supermarkt Boonsmarkt Kerkdriel

www.boonsmarkt.nl

 

 

woensdag 12 oktober 2016

Bovenbouw reis

Dinsdag 6 juni t/m vrijdag 9 juni 2017

Jij gaat toch ook mee! Let op: Schrijf je in voor 30 oktober.

 

Bovenbouw reis

 

Lees er hier alles over Brief leerlingen en ouders/ verzorgers

En schrijf je in met dit formulier Inschrijvingsformulier

 

 

dinsdag 27 september 2016

Verkiezing Leerlingenraad

Geef je op!! Geef je op!! Geef je op!!

Vul het inschrijfformulier in en lever deze in bij jouw mentor. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 november.

 

Logo Leerlingenraad

 

 

vrijdag 16 september 2016

Mijn Plan gesprekken

Maandag 26 oktober t/m vrijdag 7 oktober

Deze gesprekken vinden plaats tussen leerling, ouders/ verzorgers en mentor.

 

 

woensdag 14 september 2016

Vanwege het warme weer werken wij ook donderdag
15 september met een 40-minuten rooster!

Stage gaat gewoon door.

 

Hittegolf

 

 

dinsdag 13 september 2016

Vandaag stoppen wij de lessen na het 6e lesuur. Alle leerlingen zijn uit om 13.50 uur.

 

Morgen, woensdag 14 september, hanteren wij het 40-minuten rooster.

 

Stage gaat voor beide dagen gewoon door.

 

 

donderdag 8 september 2016

Introductieweek op de Rijzert

Een groepje leerlingen uit de bovenbouw heeft vandaag gekozen voor de Kookworkshop Taarten.

Hieronder een selectie van de mooiste creaties... én niet alleen dat, ze zijn ook nog erg lekker!!

 

Kookworkshop taarten

Kookworkshop taarten

Kookworkshop taarten

Kookworkshop taarten

Kookworkshop taarten

Kookworkshop taarten

Kookworkshop taarten